Welkom bij M&H

Wat doet M&H? Het is simpel: we maken en verhuren mooie en flexibele tentoonstellingen. Deze tentoonstellingen reizen over de hele wereld, van thuishaven Rotterdam tot Azië en de Verenigde Staten. Je vindt de tentoonstellingen in openbare publieksgebouwen zoals stadhuizen, kantoren, ziekenhuizen, musea en bibliotheken. De expo’s zijn flexibel te plaatsen en hebben geen wanden nodig. Bij de huur van een expo wordt alles geregeld: transport, opbouw en pr-materiaal. Een expo huren voor jouw locatie? Bel of mail gerust. We spreken je graag.

Harry Hoek en Marjoleine Molenaar

Een ode aan Bruna

Onze tentoonstelling 2000xDick Bruna is vanaf 3 maart te zien in het Provinciehuis Utrecht. Hierna reizen we verder naar Den Haag! Van 12  april t/m 11 mei is de expo gratis te bezoeken in het Atrium.

Dick Bruna (Utrecht, 23-08-1927 – Utrecht, 16-02-2017) begon zijn loopbaan met het ontwerpen van boekomslagen. Tussen 1952 en 1972 ontwierp hij er circa 2000, waaronder veel in de Zwarte Beertjes-reeks, voor de thrillers van de Nederlandse schrijver Havank  en de schrijvers Simenon en  en Ian Fleming. Deze prachtige covers zijn allen te zien in de tentoonstelling 2000x Dick Bruna.